Várjuk mindenkinek a jelentkezését, aki szeretne részt venni az álmunk megvalósításában, egy versenyautó építésében.

Te döntöd el, hogy milyen projekteken szeretnél dolgozni, és hogy mennyit szeretnél a csapattal foglalkozni. Nekünk az a fontos, hogy megbízható legyél, és ha elvállalsz egy feladatot azt meg is csináld.

Ha hozzánk csatlakozol, akkor először egy pár hónapos próbaidőszakod lesz, ami annyit jelent, hogy kapsz feladatokat, amiken keresztül kipróbálhatod magadat ebben a világban, és ha bejön és beleteszed a munkát, akkor pár hónap után te is teljes értékű tagja lehetsz a csapatnak. Ha van bármilyen kérdésed a csapattal kapcsolatban, keress meg minket bátran a közösségi média oldalainkon keresztül.

Tagfelvétel


Általános mérnöki jelentkezés

Elszánt és motivált hallgatókat keresünk mérnök csoportjainkba!

Mindegy, hogy mit tanulsz, hogy mióta tanulod, a lényeg, hogy mennyire vagy motivált és mivel szeretnél foglalkozni. Nálunk mindent megtanulhatsz. Saját belső kurzusokkal, és megfelelő tudásátedással segítjük az új tagjaink munkába való beilleszkedését.

Jelentkezz és légy részese te is a versenycsapatok világának, építs te is versenyautót!

Általános operatív jelentkezés

Lelkes és kreatív hallgatókat keresünk csapatunk operatív feladatainak segítésére!

Az operatív csapat feladatai közé tartozik minden szponzorokkal kapcsolatos feladat, a csapat arculatának építése és kezelése, közösségi média oldalak és a honlap kezelése, pénzügyek és pályázatok kezelése, illetve fényképek és videoanyagok készítése.

Nem értesz hozzá? Nem probléma, nálunk megtanulod. Jelentkezz és légy részese ennek a világnak Te is!

Kövess minket közösségi média felületeinken.